Hoe kunnen we je helpen?

Zoek hier het onderwerp van je vraag

Kosten

De antwoorden op veelgestelde vragen over onze abonnementen en eventuele andere kosten vind je hier.

Geestelijke Gezondheidszorg
Hier vind je de verschillende abonnementstypen met de bijbehorende kosten voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Bij vragenlijsten kunnen licentiekosten van toepassing zijn. Deze licentiekosten zijn altijd exclusief en worden bepaald door de testuitgever.

Somatiek
Op deze pagina vind je het abonnement met de bijbehorende kosten voor somatiek. Bij vragenlijsten kunnen licentiekosten van toepassing zijn. Deze licentiekosten zijn altijd exclusief en worden bepaald door de testuitgever.

Welk abonnement het beste bij jouw organisatie past hangt af van het verbruik. Met elk van de abonnementen heb je toegang tot vragenlijsten, educatie, oefeningen, dagboeken en modulesJe hebt dus niet meer of minder inhoud ter beschikking bij de keuze van een abonnement. De mate van het verbruik bepaalt welk abonnement het meest geschikt is. 

Met welke kosten moet ik rekening houden?
Er kan sprake zijn van vaste kosten, variabele kosten en eenmalige kosten. Vaste kosten zijn bijvoorbeeld de maandelijkse abonnementskosten, koppelingskosten of kosten voor beeldbellen. Vaste kosten worden berekend op basis van het aantal hulpverleners binnen de organisatie. De variabele kosten zijn afhankelijk van de mate van het verbruik. Per afgenomen vragenlijst of e-health opdracht worden, afhankelijk van het abonnement, afnamekosten gerekend. Als er voor een bepaalde vragenlijst of opdracht licentiekosten gelden, dan worden deze aanvullend in rekening gebracht, ongeacht de keuze van het abonnement. Eenmalige kosten zijn bijvoorbeeld kosten voor maatwerk, zoals de inbouw van een eigen vragenlijst of applicatiethema.   

Basic
Bij een Basic abonnement zijn de vaste maandelijkse kosten laag, maar betaal je extra voor iedere vragenlijst of e-health opdracht. Een Basic abonnement is geschikt als je verwacht weinig vragenlijsten en e-health opdrachten te gebruiken.  

Premium
Het Premium abonnement is bedoeld voor de grootgebruikers. Gebruik je veel vragenlijsten en ook veel e-health opdrachten, dan is een Premium abonnement het meest geschikt. Het verschil tussen een Basic en Premium abonnement bedraagt € 29,- (€ 13,50 resp. € 42,50) en de losse afnameprijs bedraagt € 1,85. Het omslagpunt ligt dus op 16 vragenlijsten en/of e-health opdrachten per hulpverlener per maand. Binnen het Premium abonnement is beeldbellen gratis. Bij een Basic abonnement betaal je hiervoor € 4,50. Maak je gebruik van beeldbellen, dan ligt het omslagpunt zelfs op iets meer dan 13 vragenlijsten en/of e-health opdrachten. 

Belangrijk om te weten
Je kunt alleen kiezen voor een Premium abonnement als alle hulpverleners binnen de organisatie of organisatorische eenheid een gebruikersaccount hebben of als gebruiker worden geregistreerd. Als slechts een deel van de hulpverleners gebruik maakt van Embloom, dan is een Basic abonnement de beste optie. 
Op basis van het aantal hulpverleners kan korting worden verleend op de maandelijkse vaste abonnementskosten. Werk je binnen een grotere praktijk of instelling, dan kan het zijn dat bovenstaande berekeningen anders uitvallen. Vraag gerust een offerte aan om te zien welke kosten daadwerkelijk voor jouw organisatie van toepassing zijn. Je kunt overigens altijd met een Basic abonnement beginnen en later upgraden naar Premium.  

De getoonde tarieven op deze website zijn indicatief. Standaard hanteren wij een staffelkorting op basis van het aantal hulpverleners. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor geestelijke gezondheidszorg of somatiek.

Met de VSPN en NVGzP hebben wij collectieve kortingsafspraken gemaakt. Als je lid bent van één van deze verenigingen, dan kun je dat aangeven bij het aanvragen van de offerte.

Voor sommige vragenlijsten of e-health opdrachten worden licentiekosten gerekend. Meestal zijn dit licentiekosten die door de uitgever worden vastgesteld en die wij afdragen aan deze derde partijen. De licentiekosten zijn te vinden in ons content overzicht. Deze licentiekosten komen bovenop de vaste kosten voor een abonnement en de eventuele applicatiekosten per afgeronde test/e-health opdracht.

Ga direct naar:

  • Content
  • Functionaliteiten
  • Embloom Meet
  • Inloggen
  • Privacy en informatiebeveiliging
Aanmelden Proefaccount Embloom