Werken bij Embloom

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Deze alom bekende wijsheid is zeker ook van toepassing op ons. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met plezier willen werken en uitblinken in hun vak. Bij Embloom zorgen we voor een fijne werkomgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel aandacht voor werkgeluk en teambuilding. Lijkt het je leuk om bij Embloom te werken, stuur dan je (open) sollicitatie naar hr@embloom.com t.a.v. Marco Essed.

• Requirements Engineer

Ben je een ervaren requirements engineer in de IT-branche en voel je je thuis in een agile (scrum) werkomgeving? Weet jij als geen ander de juiste vragen te stellen en wil je bijdragen aan een betere gezondheidszorg?

• DevOps Engineer

Als DevOps engineer beheer je onze applicaties voor de Nederlandse, Belgische en Duitse gezondheidszorg, waarbij je veel ruimte krijgt om processen naar jouw hand te zetten.

• Financieel administratief medewerker

Ben je accuraat, gestructureerd en goed met cijfers? Voel jij je thuis in een klein team, met veel ruimte voor eigen inbreng?

• Backend Developer

Als backender bouw je samen met andere developers aan de backend van onze applicaties voor de Nederlandse, Belgische en Duitse gezondheidszorg.

• App Developer

Als app developer heb je al een hoop applicaties en services gezien en ontwikkeld. Hierdoor weet je als geen ander hoe je code schrijft die lang meegaat.