Het ACT-programma ‘Van klacht naar veerkracht’ is vernieuwd.

ACT-congres 2022 ‘Van klacht naar Veerkracht’

14-09-2021

Op zaterdag 2 april 2022 vindt in Den Bosch het ACT-congres ‘Van klacht naar Veerkracht’ plaats. Embloom is trotse hoofdsponsor van het congres en daarom mogen wij 25 kaarten met een korting van 25 euro aanbieden aan onze gebruikers.

Het belooft een interessant congres te worden met prominente keynote speakers: prof. dr. Nele Jacobs, dr. Jacqueline A-tjak en niemand minder dan de grondlegger van ACT prof. dr. Steven Hayes. Het programma bestaat verder uit 2 workshoprondes met keuze uit 10 verschillende ACT-workshops. Aanvullend is er een online programma met verschillende masterclasses en lezingen. Er wordt accreditatie aangevraagd bij de FGzPt, VGCt, NIP K&J/NVO: OG, NIP Eerstelijnspsychologie, LV POH-GGZ, Verpleegkundig Specialisten Register en NOBCO.

Tijdens de lunch zijn er posterpresentaties en ook Embloom zal aanwezig zijn met een stand. We laten je graag het vernieuwde ACT-programma ‘Van klacht naar Veerkracht’ zien binnen het Embloom platform.

Embloom gebruikers kunnen zich aanmelden via de website van het ACT-congres. Ga naar ‘Inschrijven’ en kies voor een regulier ticket. Vul vervolgens de kortingscode ‘NQDDRYCWA’ in. Wees er op tijd bij, want op is op.