Inhoud
DoelgroepVolwassenen | Jeugdigen
Type Dagboek
DoelHet Medicatiedagboek is bedoeld om de hoeveelheid medicatie van één of meerdere middelen in kaart te brengen. Het gaat hierbij voornamelijk om medicatie die van invloed is of kan zijn op de psychische gesteldheid van iemand. Standaard is er ruimte om gegevens in te vullen over het gebruik van medicatie bij stemmingsklachten, angstklachten, slaapproblemen en pijnklachten. Daarnaast is er ruimte om het gebruik van medicatie bij andere klachten bij te houden.
Het gebruik van medicatie wordt gemeten door het aantal genomen doseringen bij te houden. Zo kan er snel een overzicht worden verkregen over of de inname stijgt of daalt. Optioneel heeft cliënt de mogelijkheid om een daganalyse toe te voegen welke inzicht kan bieden in wat er op die dag speelde rondom de inname. Een verzameling van numerieke gegevens uit het medicatiedagboek wordt overzichtelijk weergegeven in een grafiek.
Literatuur en copyright

© Embloom (2018)

Dit materiaal is auteursrechtelijk beschermd en kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Embloom is dan ook niet toegestaan.