Inhoud
DoelgroepPatiënten van 16 jaar en ouder die in de afgelopen 60 dagen werden behandeld door een zorgverlener en minimaal twee behandelingen hebben gehad.
DoelDe PREM Paramedische zorg brengt de door de patiënt ervaren kwaliteit van zorg in kaart op de voor de patiënt belangrijkste kenmerken van de paramedische zorg. Hiermee wordt de kwaliteit van eerstelijns paramedische zorg vanuit het patiëntenperspectief vastgesteld. De vragenlijst kan worden gebruikt om voor praktijken in kaart te brengen op welke punten patiënten goede ervaringen hebben en waar nog verbetering mogelijk is.
AntwoordtypeDe PREM Paramedische zorg bestaat uit dertien items, waarvan zes ervaringsvragen, vier beoordelingsvragen en drie achtergrondvragen.
ScoringEr worden twee scores weergegeven: het ervaren effect en het aanbevelingscijfer.
Literatuur en auteur

Aan de totstandkoming van deze vragenlijst hebben de volgende partijen bijgedragen: Zorgverzekeraars Nederland, NIVEL, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Ergotherapie Nederland, Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM), Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), Patiëntenfederatie Nederland, het Keurmerk Fysiotherapie, experts vanuit fysiotherapiepraktijken.

Licentiekosten

€ 0,00