Ondersteuning op maat

Wil je e-health (intensiever) gaan inzetten binnen jouw organisatie of praktijk? Dan zal dit invloed hebben op de huidige manier van werken. Het doel is om e-health zo effectief mogelijk te laten integreren in de organisatie zodat de zorg beter, efficiënter en toegankelijker wordt. Het is belangrijk om na te denken over hoe je dit kunt aanpakken en om de mogelijke uitdagingen niet te onderschatten. Of je nu een kleine praktijk bent of een grote zorginstelling, een gestructureerd plan is de sleutel tot een succesvolle integratie van e-health.

Om je op weg te helpen hebben we een whitepaper geschreven over de belangrijkste aandachtspunten van een implementatieproces. Hierin benoemen we tevens negen pijlers die ondersteuning bieden bij het succesvol vormgeven van het implementeren en intergreren van e-health binnen een zorgorganisatie. Klik hier voor de whitepaper.

We bieden verschillende ondersteuningsmogelijkheden, die afzonderlijk van elkaar kunnen worden aangevraagd. Wil je graag persoonlijk advies over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan, dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden om een succesvol implementatieproces te realiseren!