Nieuwe naam: TelePsy wordt Embloom

TelePsy wordt Embloom

05-09-2019

Na bijna 10 jaar nemen we afscheid van de naam TelePsy. Vanaf nu heten wij Embloom! Embloom staat voor een nieuw begin, voor het verrijken en verbeteren van de zorg voor mensen met psychische en lichamelijke klachten. Met Embloom willen wij onze horizon verbreden, met meer toepassingen voor bestaande en nieuwe sectoren in binnen- en buitenland.

Bij de oprichting in 2010 dekte de naam TelePsy de lading: onze psychologen boden huisartsen op afstand ondersteuning bij de verwijzing. Door de jaren heen werd het platform echter steeds meer zelfstandig ingezet door andere hulpverleners, psychologen, maar ook huisartsen en medisch specialisten. Het platform groeide tot een volwaardig e-health platform en e-health is niet per definitie zorg op afstand (tele). Tijd voor een nieuwe naam.

Onze nieuwe naam is natuurlijk even wennen, voor onze medewerkers, maar vooral voor alle hulpverleners, cliënten en patiënten die van onze diensten gebruik maken. We nemen daarom de tijd voor deze overgang. Binnen het platform worden veranderingen geleidelijk doorgevoerd. Er zijn veel verwijzingen naar de naam TelePsy, in het besturingssysteem en in de beschikbare content. De naam TelePsy zal langzaam plaatsmaken voor Embloom. De oude website blijft ook nog even in de lucht, maar voor actuele informatie zijn we te vinden op www.embloom.nl.

Onze nieuwe naam heeft geen invloed op bestaande afspraken en samenwerkingsverbanden. Communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, doen we vanaf nu als Embloom. We zien er anders uit, maar we zijn nog steeds dezelfde ambitieuze club mensen, die zich onverminderd en met frisse blik, inzetten voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg.