Embloom gaat samenwerking aan met Hogrefe

Goed nieuws: versoepeling gebruiksvoorwaarden Hogrefe-vragenlijsten!

15-11-2022

Onlangs hebben wij met Hogrefe Uitgevers een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten om het gebruik van hun vragenlijsten te vereenvoudigen. Momenteel zijn de BRIEF-2, BRIEF-A, NEO-PI-3 en SRS-2 beschikbaar via Embloom. In de toekomst zullen wij meer Hogrefe-vragenlijsten inbouwen.

Vanaf 1 januari 2023 vinden de volgende versoepelingen plaats:

  • De minimale bestedingsverplichting komt te vervallen. Gebruik je maar één Hogrefe-vragenlijst in een jaar, dan betaal je alleen voor die afname.
  • Het is niet langer verplicht om een handleiding aan te schaffen. Wij raden het echter wel aan als je nog niet bekend bent met het instrument.
  • De facturatie van Hogrefe-vragenlijsten verloopt voor alle afnames vanaf 1 januari via Embloom. Gebruikers ontvangen vanaf dat moment niet langer een aparte factuur van Hogrefe.
  • Gebruikers hoeven nog maar éénmalig een licentieovereenkomst met Hogrefe te sluiten. Deze licentie geldt vervolgens voor alle beschikbare vragenlijsten binnen het Embloom platform. Toekomstige vragenlijsten worden automatisch aan de overeenkomst toegevoegd.

Geïnteresseerden kunnen kosteloos de licentieovereenkomst aanvragen via administratie@hogrefe.nl. Heb je reeds een licentieovereenkomst met Hogrefe, dan kun je via hetzelfde mailadres een gewijzigde versie aanvragen. Vraag de overeenkomst dit jaar nog aan, zodat wij de wijzigingen tijdig in je account kunnen verwerken.