Gratis beeldbellen met Embloom Meet!

28-12-2021

We zijn trots te kunnen melden dat Embloom Meet, onze nieuwe functionaliteit voor beeldbellen, vanaf nu gratis beschikbaar is binnen het platform! We zijn enige tijd geleden begonnen met de ontwikkeling van Embloom Meet. De afgelopen maanden hebben we een succesvolle pilot gedaan met een aantal instellingen en praktijken. En nu kan Embloom Meet door iedereen gratis gebruikt worden!

Embloom Meet is geïntegreerd binnen het Embloom platform. Met één druk op de knop kun je veilig videobellen met patiënten en collega’s. Vanuit het platform wordt een e-mail met een uitnodigingslink verstuurd. Als de ontvanger op de link klikt start het gesprek automatisch. Embloom Meet is te gebruiken via computer, tablet en smartphone.

Voor het gebruik van Embloom Meet hoeven de ontvangers geen account aan te maken. Via de uitnodigingslink in de e-mail krijgen ze direct toegang tot het videogesprek. Dit videogesprek kunnen ze eenvoudig openen via hun browser of met behulp van de Embloom Meet app.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Embloom Meet draait op Europese servers en voldoet aan alle informatiebeveiligingseisen die gelden binnen de Nederlandse zorg. Embloom is daarnaast NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd en beschikt over een CE markering.

Gratis
Eén-op-één gesprekken via Embloom Meet zijn gratis. Wanneer je gebruik wilt maken van extra’s zoals groepsgesprekken en binnenkort ook scherm delen, dan betaal je bij het Basic abonnement € 4,50 per hulpverlener per maand. Bij een Premium abonnement zijn deze extra opties ook inbegrepen.

Probeer Embloom Meet uit
Wil je Embloom Meet twee weken vrijblijvend uitproberen? Vraag dan hier een proefaccount aan. Naast Embloom Meet kun je dan ook alle andere functionaliteiten van het platform gratis uitproberen.