Nieuwe vragenlijsten

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de werk-gerelateerde en de algemene Burn-out Assessment Tool (BAT).

Gratis ACT microcursussen!

ACT in Actie stelt speciaal voor gebruikers van Embloom gratis twee online microcursussen voor professionals ter beschikking.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

Eind december hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten op deze manier beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Nieuwe oefeningen

Deze week zijn er acht nieuwe oefeningen vrijgegeven binnen het Embloom platform. Deze oefeningen richten zich met name op het omgaan met emoties en stress-/burn-out klachten.
Medisch specialist bekijkt resultaten PROMs

Ksyos en Embloom bieden triage-consult bij ggz problematiek in de huisartspraktijk

Vanaf deze week kunnen huisartsen bij Ksyos triage-consulten aanvragen voor mensen met psychische problemen. Ksyos werkt hierbij samen met Embloom.

De nieuwe Welkomstmodule

Vandaag is de nieuwe Welkomstmodule vrijgegeven. Met dit programma kan de cliënt vóór zijn/haar behandeling al aan de slag met het opstellen van doelen.

Nieuwe vragenlijsten: Algemene BAT (EN) en ARI-CP-2-5

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten beschikbaar binnen het Embloom platform. Het betreft de Engelstalige algemene Burn-out Assessment Tool (BAT) en de Attachment Relationship Inventory – Caregiver Perception 2 – 5 years (ARI-CP-2-5).

De vernieuwde CQi

De Consumer Quality Index (CQi) voor de kortdurende ambulante geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg is onlangs vernieuwd. De nieuwe versie, CQi-GGZ-VZ-AKWA, is vanaf nu beschikbaar op het Embloom platform.

Blog | Voorbereiden op behandeling met de Welkomstmodule

Wanneer de wachttijd gebruikt wordt voor iets nuttigs, dan ben je niet aan het wachten, maar feitelijk al begonnen aan je herstel. Precies dat hadden wij in gedachten toen we de Welkomstmodule ontwikkelden, waarmee we cliënten voorbereiden op hun behandeling.