Nieuwe vragenlijsten: SIDAS, OBVL-K, NEL en MHC-SF

/
door
We hebben vier nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de SIDAS, OBVL-K, NEL en de Engelstalige versie van de MHC-SF.

Jaarevaluatie 2023

/
door
In deze evaluatie blikken we terug op het afgelopen jaar en bieden we inzicht in de belangrijkste resultaten van ons klant- en cliënttevredenheidsonderzoek. Daarnaast geven we een reactie op de belangrijkste feedback.

Kind en Jeugd oefeningen vernieuwd

/
door
We hebben elf CGT-oefeningen voor kind en jeugd vernieuwd. Er zijn enkele inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd en daarnaast is het design van de oefeningen vernieuwd.

Nieuwe en vernieuwde content

/
door
Vanaf vandaag zijn twee nieuwe vragenlijsten en twee nieuwe oefeningen beschikbaar. Daarnaast hebben we een dagboek en een oefening vernieuwd.

Nieuwe oefeningen en vragenlijsten

/
door
Er zijn drie nieuwe oefeningen beschikbaar: “Brief schrijven aan jezelf”, “Brief schrijven aan een ander” en “Brief schrijven aan je interne criticus”. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven, namelijk de CHIME Mindfulness Vragenlijst en de Poolse versie van de CQi.

Nieuwe vragenlijsten: ADAPT, FEEL KJ, SRS-A en CDI-2

/
door
We hebben vier nieuwe vragenlijsten van Hogrefe vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de ADAPT, FEEL KJ, SRS-A en de CDI-2.

Nieuwe vragenlijst: UCL-R

/
door
We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de herziene versie van de Utrechtse Coping Lijst, de UCL-R.

Ontwikkelagenda 2024: Innovaties in technologie, functionaliteit en e-health content

/
door
Het nieuwe jaar staat voor de deur en we willen onze gebruikers graag meenemen in onze plannen voor het komende jaar, waarin we ons blijven richten op het verbeteren en uitbreiden van onze producten en diensten.

Embloom werkt aan E-health Assistent op basis van AI

/
door
Sinds kort werkt Embloom aan een ‘E-health Assistent’ op basis van kunstmatige intelligentie. De E-Health Assistent wordt ontwikkeld in samenwerking met KE@Work.