Pearson handleidingen kosteloos beschikbaar binnen Embloom platform

17-04-2020

Een veelgehoorde wens van gebruikers is dat handleidingen van tests kosteloos ter beschikking worden gesteld. In de handleiding staat belangrijke informatie, onder andere over de interpretatie van testresultaten. In veel gevallen zijn handleidingen echter alleen tegen betaling te bestellen bij de betreffende testuitgever. Embloom is al langere tijd met Pearson in gesprek en wij zijn verheugd te kunnen melden dat sinds deze week de handleidingen van de meest gebruikte Pearson-tests kosteloos beschikbaar zijn binnen het platform. Pearson stelt de handleidingen in eerste instantie tijdelijk beschikbaar om te kijken hoe klanten dit waarderen en of dit meerwaarde biedt voor het inzetten van Pearson-tests.

Als je bent ingelogd kun je sinds kort gemakkelijk meer informatie over een vragenlijsten bekijken voordat je deze klaarzet voor een cliënt. Achter elke vragenlijst staat een linkje naar de informatie over dit betreffende item op onze website. Per vragenlijst is informatie beschikbaar over de inhoud, eventuele psychometrische eigenschappen en licentiekosten. Als wij de handleiding beschikbaar mogen stellen, dan vind je eveneens achter het item een linkje waarmee de handleiding direct zichtbaar wordt.

We blijven ons inspannen om zoveel mogelijk handleidingen eenvoudig en kosteloos ter beschikking te stellen. We hopen dat dit slechts het begin is!