Het platform gaat over naar Embloom huisstijl

12-12-2019

Zoals eerder gecommuniceerd, voeren wij onze overgang van TelePsy naar Embloom geleidelijk door. Aanstaande zondag, 15 december, volgt daarin een belangrijke stap. Het platform zal vanaf dat moment met het logo en de kleuren van Embloom worden weergegeven.

Om gebruikers van het platform daarop voor te bereiden, werd er in het platform de afgelopen tijd na het inloggen een melding getoond over de overgang naar Embloom. Cliënten en respondenten zonder eigen account, die alleen een vragenlijst hoeven in te vullen, hebben deze melding niet gehad, maar zien bijvoorbeeld wel al “TelePsy / Embloom” als afzender van de e-mails.

Embloom platform login

Inlogscherm Embloom

Vanaf 15 december verdwijnt de naam TelePsy nog niet helemaal. In e-mails aan cliënten wordt voorlopig “Embloom (voorheen TelePsy)” als afzender gebruikt. Alle gebruikers met een eigen account, die via portal.telepsy.nl inloggen op het platform, worden vanaf 15 december automatisch doorgestuurd naar portal.embloom.nl. Op het inlogscherm is dan de melding ”TelePsy is nu Embloom” zichtbaar.

Cliënten die een vragenlijst invullen met een directe link (die ze via een uitnodiging per e-mail ontvangen), zien geen inlogscherm. Als ze de link vóór 15 december hebben ontvangen, komen ze deze maand nog op de TelePsy omgeving terecht. Cliënten die vanaf 15 december een dergelijke link ontvangen, komen op de Embloom omgeving terecht.

Vragen of opmerkingen over deze wijzigingen beantwoorden wij graag. We zijn te bereiken via info@embloom.nl of 088 – 203 7 203.